Szakmai pályafutásunkat több tíz éve kezdtük egy nagy árnyékolástechnikai cégnél. Sokat tanulva idősebb mestereinktől és rengeteg tapasztalatot gyűjtve a különböző céges és magánszemélyeknek elvégzett kisebb és nagyobb munkákból, döntöttünk úgy hogy saját céget alapítunk, amely segítségével még jobban és még személyre szabottabban elégíthetjük ki a ügyfelek kívánságait.

info@miskolciredonyos.hu

info@miskolciredonyos.hu

+36-20/397-03-02

Csakis a legjobb és legmegbízhatóbb munkatársakkal dolgozunk együtt. A beszerelt anyagokat gondosan válogatjuk össze, így az olcsóbb megoldások is tartóssá válnak. A felszerelt termékekre garanciát vállalunk és az esetleges meghibásodások előfordulásakor nem külső céggel, hanem saját emberekkel javítatjuk termékeinket.

Tóth Enikő, Kazincbarcika

Nagyon gyors és igényes munkát végeztek. Maximálisan meg vagyok elégedve. a jövőben bármilyen árnyékolóra lesz szükségem, csakis velük szereltetem be!

Nagy János, Miskolc

S
zakmailag és felszerelt termékek minőségét illetően is azt kaptam amire bármelyik ügyfél vágyik. Lakásomba olyan egyedi megoldásokat kelett alkalmazni, amire nem is gondoltam volna, hogy kivitelezhetőek. De ezek szerint igen:)

Legfőképpen Miskolcon és vonzáskörzetében dolgozunk, de az ország bármely területén elérhetőek minőségi árnyékolóink.

galeria

Minden jog fenntartva: Jakab Szilveszter, Miskolc 2014
Készítette: Kiss Sándor      www.visualcenter.hu
www.jbszinter.hu - www.kuszobos.hu

Miskolci redőnyös

+36-20/397-03-02