Legnépszerűbb és legkeresettebb árnyékolók egyike a redőny, hiszen nem csak a naptól óvja meg otthonát a forró nyári időszakban, de télen a hidegben is nagy haszonra tehet vele szert, mert fűtésszámláit jelentősen csökkentheti a hőveszteséggel együtt. Kizárhatja vele a külső zajokat és növelheti a biztonságot. Választhat műanyag és alumínium kivitelt, amik lehetnek kézi, vagy akár motoros mozgatásúak.

Leírásaink csak a termékek szemléltetése és rövid bemutatása érdekében készültek. A pontos részleteket és specifikációkat személyesen egy ingyenes árajánlatot követően, telefonon vagy e-mail-en keresztül tudunk adni. Számos típusból, anyagból, színből, kombinációból választhat és különböző működésű eszközökből, ami a legpraktikusabb és legköltséghatékonyabb megoldás Ön és otthona számára. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje INGYENES árajánlatunkat.

info@miskolciredonyos.hu

info@miskolciredonyos.hu

+36-20/397-03-02

Egy napellenző segítségével a forró nyári melegtől védve, vagy akár egy záportól megóvva töltheti kellemes pihenését családtagjaival, barátaival. Kézi és motoros megoldással is kivitelezhető. Számos mutatós színből és mintázatból készítjük el méretre is szabva és a helytől függően egyedi megoldássokkal. Beépített érzékelők segítségével működés akár automatizálható is lehet fénytől és széltől szabályozva.

A látványos és praktikus napellenzőket nem csak oldalfalra, mennyezetre vagy szarufákra rögzítve kivitelezzük. Az udvar bármely részében, üzlethelyisége vagy irodája előtt egy állvány segítségével bárhol elhelyezhetjük. Egyedi igényektől függően, szintén méretre szabva és az előre kiválasztott különböző mintázatú és színű anyagokból elkészítve állítjuk fel a legbiztonságosabb megoldásokkal.

Redőny
gomb-termekek
gomb-termekek
gomb-termekek
gomb-termekek
gomb-termekek

+36-20/397-03-02

A reluxa egy olyan belső árnyékoló, amely kis helyigényének köszönhetően szinte bárhova felszerelhető, legyen az ajtó, vagy ablak. Többféle lamella szélességben kapható, amelyek elforgatásával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét. Lehet üvegpálcás csapágyas kivitel, vagy hagyományos bovdenes plexipálcával mozgatható. Több féle egyszerű, vagy akár egyéb divatos színből választhat.

A rovarhálóinknak köszönhetően mindig friss levegő járhatja át a lakását anélkül, hogy zavaró rovarok lepnék el a helyiséget. Megszűnnek a zúgások, zümmögések és a kellemetlen csípések. Több féle kivitel és működésben eltérő változatok közül válogathat. Lehet rolós, fix, nyitható vagy redőnybe beépített. Alumínium profilból és üvegszálas minőségi anyagokból készülnek, egyedi méretben.

Egy minőségi, igényesen felszerelt szalagfüggönnyel szebbé és elegánsabbá varázsolhatja lakásának, vagy irodájának nyílászáróit. Hangulatot és kellemes kisugárzást nyújt a helyiség számára. Egyéni méretre szabva készítjük el Önnek a kiválasztott szövetminta anyaga és színe alapján. Egyszerűen szabályozhatja a beáramló fényt és akár nagyobb helyiségek térelválasztójaként is alkalmazható.

Minden jog fenntartva: Jakab Szilveszter, Miskolc 2014
Készítette: Kiss Sándor      www.visualcenter.hu
www.jbszinter.hu - www.kuszobos.hu